dimarts, 7 de març del 2017

VIATGES ALTERNATIUS


    

Descobrir els diferents pobles que habiten el planeta. Aquest és l’objectiu dels nostres viatges ètnics, però fent-ho de forma molt especial. Sempre acompanyats dels nostres guies Bocinets o guies locals, i des del respecte més absolut per les diferents tradicions i cultures, us portarem a compartir, conviure i emocionar-vos al viure moments inoblidables. Dormirem en petites cases, gaudirem de les seves cerimònies i coneixerem de molt a prop les seves grans vides.

RATANAKIRI I TEMPLES DE CAMBODJA



Ratanakiri i Temples de Cambodja” comença a Phnom Penh, capital de Cambodja, situada en la confluència dels rius Mekong, Tonle Sap i Tonle Bassac. És una ciutat tranquil·la i afable. Malgrat el seu tràgic passat recent, passejar pels boulevars i admirar la seva arquitectura colonial segueix sent una experiència amb encant que encara no ha aconseguit trencar l'increment de vehicles a motor. La ruta segueix cap a Kroche per veure els dofins d'aigua dolça. Cal prendre una barca fins al centre del riu i allí, enmig d'un silenci que encongeix el cor, tindrem l'oportunitat de veure'ls quan surten a respirar si esperem pacientment i no fem cap soroll. Però aquesta ruta és un viatge cap a una de les regions més mítiques i llegendàries de Cambodja, oblidada durant molts anys i que guarda molts secrets: Ratanakiri. Disposats a viure aventures i veure imatges inesborrables, ens endinsarem a aquesta província poc poblada però famosa per la seva singular bellesa natural i volcànica i la seva incomparable riquesa ètnica. La majoria dels seus habitants pertanyen a minories ètniques Tampuan, Kreung i Jarai de llengües i cultura pròpia que aprendrem durant la nostra estada. Un viatge a Cambodja no pot oblidar els Temples de Angkor.
Aquests van ser edificats entre els segles IX i XIV en l'època en la qual la creativitat artística dels khmers estava en el seu apogeu. D'una bellesa inigualable, estan considerats com una de les grans meravelles del món. Seguint cap a Batambang, pararem en l'estació de tren per pujar al tren de Bambú. Un trajecte asseguts en la plataforma ferroviària de fusta d'aquest petit tren utilitzat majoritàriament en entorns rurals per al transport de mercaderies i verdures. Carregats de bones emocions i records arribarem a la fi d'aquest gran viatge. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada