dijous, 9 de març del 2017

VIATGES SOLIDARIS


Bocinets de Terra sempre apostem en els nostres viatges pel que diem un TURISME RESPONSABLE I SOSTENIBLE. Responsable quant a ser conscients de l’impacte que poden tenir les nostres visites a les comunitats locals i en la seva vida diària, així com el respecte soci-cultural d’aquests pobles. I Sostenible en buscar els recursos locals com a restaurants o allotjaments per organitzar els nostres viatges i donar oportunitats a la població. I encara que aquesta sigui la política de totes les nostres rutes, hem dissenyat alguns viatges en els quals la teva aportació va més enllà. Són els anomenats viatges solidaris, rutes que us portaran participar en projectes solidaritat de Blanes «Amics de Dapaong» o «l’Associació per al Desenvolupament Agrícola de Kuwonku i el seu Districte» o també pel desenvolupament de la dona a Gàmbia o pels orfenats de la regió de Odisha a Índia. Viatges en els quals podràs aportar el teu granet de sorra. 
 

«Amics de Dapaong» 

 
 

 







Viatgar fins a Togo que es troba entre els 20 països més pobres del món. Dapaong, es l’extrem nord del país, es la regió més pobre del Togo, amb una taxa de pobresa del 85,9% i una taxa d’extrema pobresa del 13,2%.
A Dapaong us incorporareu a la parròquia de Sant Pau de Dapaong i treballareu en els diferents projectes de cooperació.


«Associació per al Desenvolupament Agrícola de Kuwonku i el seu Districte» 

  










Viatjar a Kuwonku és un poble d’uns mil set-cents habitants, la meitat dels quals són infants, situat al nord-est del país i molt mal comunicat: per arribar-hi des de la capital Banjul, calen unes set hores de cotxe per carretera, creuar el riu Gàmbia amb un transbordador i una hora i mitja més de cotxe per camins sense asfaltar.
A Kuwonku treballareu a la cooperativa popular agrícola i ramadera. Participareu en la creació de terrenys cultivables i l’estabulació d’animals per a l’alimentació continuada inicialment de la població, i la posterior venda de les collites, així com els productes de ramaderia i també participar en la vida del poble, ajudant en els altres projectes, escola, millor d’ambulatori,...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada